Cât mai crește Bitcoin? cu Răzvan Munteanu - CryptoVineri (în fiecare luni)

 • Publicat pe Acum 16 Zile

  George Buhnici

  Durată: 30:23

  #BITCOIN #CRYPTOVINERI #RAZVANMUNTEANU
  Serios, cât mai crește? Un Bitcoin a atins deja pragul de 33000 de dolari la începutul acestui an. La momentul la care înregistram noi acest episod era sub 30K, acum este cu mult peste.
  Trimite SMS la 8864 cu textul SPERANTA. O tabletă pentru fiecare copil. Donează 4 euro pe lună și oferă-le o șansă la educație. Donează aici - worldvision.ro/
  Codul promo pentru Crypto.com, aici: platinum.crypto.com/r/gbuhnici
  Codul promo pentru Exchange Crypto.com aici: crypto.com/exch/gbuhnici
  Detalii și comentarii pe: buhnici.ro/?p=26143
  Devino membru în comunitatea noastră și susține-ne - rogold.info/number/Nz5n8PoSGYSwkOH_SMnl2Ajoin
  Urmărește-mă cu @gbuhnici pe Instagram, Facebook, Twitter, TikTok
  Producție: Radu Neagu - @radu.neagu pe Instagram

ionut ciocan
ionut ciocan

Nu știam nimic de Răzvan Munteanu pana nu l-am văzut prima data tot la George. Ba băiatule, oameni de genu ii pun în căști și ii ascult non stop!

Acum 15 Zile
Valentin Oancea
Valentin Oancea

@Alin Bratulescu Eu i am transferat in walletul de pe Elrond. In delegation section pentru faza aia cu staking. Maiar nu cred ca are legatura oricum cu unde tii tu tokenii

Acum 6 Zile
Alin Bratulescu
Alin Bratulescu

@Valentin Oancea, ok. Dar mai folosești Elrond Wallet, de pe pagina oficială? Sau mai bine sa aștept Mayer, la sfârșitul lunii?

Acum 6 Zile
Valentin Oancea
Valentin Oancea

@Alin Bratulescu Iti faci cont pe Binance. Cauti la trade Elrond si ai 3 optiuni de cumparat. Cu Bitcoin,Ethereum sau Binance parca. Practic cumperi cu alta moneda.

Acum 6 Zile
Alin Bratulescu
Alin Bratulescu

@Valentin Oancea spune-mi te rog, cum ai cumpărat? Opțiunile de la elrond wallet sunt tâmpite..

Acum 6 Zile
Tibi Dima
Tibi Dima

Acuma imi dau seama ce a vazut Delia la el..... banii 😂😂

Acum 9 Zile
kratos kratoss
kratos kratoss

Doamne cum bat astia campii sunt curios cati o sa cumpere bitcoin ul la 500000 😂

Acum 9 ore
aluminium medusa336
aluminium medusa336

chiar asteptam asta

Acum 9 ore
Zeze Zeze
Zeze Zeze

🤣🤣🤣 cind era la 3k nu vb de el

Acum 12 ore
Andi Freight Forwarder
Andi Freight Forwarder

Despre Pi : Hai să începem. PI nu este o criptomonedă din cauză că: - nu este un blockchain public, urmăribil, deci nu putem știi sigur că se bazează pe procese criptografice. - este o aplicație pe mobil și atât - la momentul actual, compania Pi are doar scopul declarat și funcțional de a face bani din reclame - nu poți accesa "sistemul" decât în urma unui cod de invitație - nu ai cod open source, ca să poți compila singur un client de minat - market cap-ul este fioros de mic, pe baza hype-ului - din moment ce începe să fie tranzacționată, este deci ieșită din perioada de test, deci unde este blockchain explorerul - whitepaperul/roadmap-ul lor e plin mai degrabă cu dorințe de ce s-ar vrea să fie, nu cea ce au implementat - singurul aspect funcțional este cel de recrutare, asemănător unei scheme piramidale, cu promisiunea unui procent din ce face invitatul - nu deții un wallet criptografic în sensul real al cuvântului, pe care să îl poți stoca unde crezi tu că ar fi mai sigur - pe partea celor 3 fondatori, care nu sunt profesori la Stanford, ci studenți doctorali, nu am găsit niciun alt produs de success al lor - pe partea celor 3 fondatori, rețelele de socializare ale lor au un număr fioros de mic de followeri/interacțiuni - whitepaperul a fost scris de un marketing expert care a promovat și vândut filme blockbuster înainte - au 3 angajați de la început până acum - mai în glumă mai în serios, singura chestie pe care o investești în PI este Personal Information, fiindcă aplicația colectează totul despre tine, de la tipul de telefon, la parole de wifi stocate și aplicații folosite mai des - toți cei care au minat o monedă, indiferent de gradul de dificultate, vor ști că ideea de a mina în sistemul lor(cică e necesară pornirea aplicației de minat odată la 24 de ore) e comică dacă nu cumva sinistră, căci ei sugerează că poți mina inclusiv offline - foarte puține aplicații cer opțiunea de draw over apps (android), și de obicei aplicațiile sunt de la developeri cunoscuți, dar care funcție poate fi folosită la a citi ce fac aplicațiile de dedesubt (mesaje, parole, etc) - orice altă monedă, până și cele bazate pe memeuri, ca DogeCoin, permit minarea pe ce device vrei tu, deci motivul principal pentru care apar minerii este fix abilitatea de a facilita tranzacțiile peer to peer pentru o plată, pe timpul, curentul, netul și device-ul pus la bătaie - pe review-ul de pe Quora, care este recomandat când cauți pe Google formularea Is Pi a Scam, sunt destui oameni care se vaită că au pierdut bani din conturile lor online, surprinzător - aplicația trimite pachete de date către domenii terțe, aparent neafiliate, unul fiind un domeniu găzduit în China - toate reviewrile sunt mesaje care laudă sistemul, și prezintă codul de refferal PLEASE STOP WITH THE REFFERAL CODES”

Acum o Zi
potoschi adrian
potoschi adrian

Woow..,super tare ! Bafta si sanatate ....ca belele vin singure!

Acum o Zi
actuary altair
actuary altair

7:30 Microstrategy a inceput sa cocheteze? Glumesti! Microstrategy au bagat pe putin 700 milioane de dolari and counting in bitcoin din octombrie 2020. De aia si avem un bullrun accelerat si interesul altor institutii.

Acum 2 Zile
Enigel Mandricel
Enigel Mandricel

@Razvan Muntean imi poti spune pe scurt te rog frumos cum/de ce real estate-ul va fi afectat/modificat in opinia ta? Multumesc mult!

Acum 3 Zile
Bogdan Puscas
Bogdan Puscas

Min 18 "when a great tech win". Nu sunt de acord. Argumentul cu Nikola Tesla si toate inventiile lui, masina care merge pe aer (no ideea how), electricitate free si multe alte exemple, se pot vedea in documentarul despre acesta pe youtube.

Acum 4 Zile
sergiu strohalm
sergiu strohalm

Peste 10 ani nu o sa mai existe bitcoin. Puterea de calculare va fi atât de mare și de intensa încât nu vor mai exista mineri.

Acum 5 Zile
sergiu strohalm
sergiu strohalm

In afara anonimatului cryptomonezile și blockchainul nu îți oferă nimic altceva. Atât timp cât cei care dezvolta un blockchain pot să i facă și update. Așa pot să facă și modificați și downgrade.

Acum 5 Zile
John Gray
John Gray

Nu există anonimat total, atâta timp cât la un moment dat vrei sa intri/ ieși cu/in FIAT prin bancă. Despre ce anonimat vorbești când ți se cere KYC în exchange-uri. Da.Anonimat doar dacă folosești DEX-uri și nu ai nevoie de Fiat. Da, adresele portofelelor proprii din blockcain-urile unde detii monede sunt anonime, nu cu nume și prenume, dar la un moment dat cineva dacă vrea, poate face o legătură între adresa ta și contul tău din exchange-ul prin care tranzacționezi.

Acum 4 Zile
M4 AIRSOFT
M4 AIRSOFT

George un podcast despre XRP ripple, te rog

Acum 5 Zile
Mihai Iacob
Mihai Iacob

Salut George! Aștept un video despre Pi Network!

Acum 5 Zile
MrRajvan
MrRajvan

O optimizare pentru mobil a stakeborg ar fi buna

Acum 5 Zile
TheRadu84
TheRadu84

Urmariti Ada Cardano, XLM, Tron, Litecoin, Snx ;)

Acum 6 Zile
Alx212
Alx212

Salut. Ce platforma recomandați pentru investiții in Bitcoin? Deocamdată folosesc Revolut și probabil exista ceva mai “de încredere”.

Acum 6 Zile
Alx212
Alx212

@Larisa Cherecheș mulțumesc! Apreciez!😚

Acum 2 Zile
Larisa Cherecheș
Larisa Cherecheș

Eu folosesc Phemex si este foarte bună aplicația 😉

Acum 6 Zile
Vlad Olareanu
Vlad Olareanu

XRP > ChinaCoin

Acum 6 Zile
Roxana Geangu
Roxana Geangu

F bun material! M-a făcut să nu vând încă! :))

Acum 7 Zile
Roxana Geangu
Roxana Geangu

Chiar dacă doar acum am văzut ...după ce a scăzut!

Acum 7 Zile
Cristiana Cris
Cristiana Cris

PS.despre Dl.Munteanu cam umbla cu jumătăți de informații. ..Cam evita esențialul. ..pt. Cat cunoaște

Acum 7 Zile
Cristiana Cris
Cristiana Cris

George,nu îți face griji de cum se face transferul de la sistemul clasic de plata la cel cu moneda virtuala.Au deja grija guvernele sa stabilească asta. ...😤

Acum 7 Zile
Ionut Zaharia
Ionut Zaharia

Eu nu cred ca va ajunge la 1 milion....istoria se repeta si niciodata in istorie prima inventie dintr-un domeniu nu a fost si cea mai valoroasa...cu alte cuvinte...alte monede vor creste la randul lor si preturile se vor mai echilibra...guvernele isi vor face propriile monede etc...nu vor lasa piata asta libera...In plus..din ce stiam eu nu cu bitcoin transferi mai repede ci cu XRP...

Acum 7 Zile
Ionel Olaru
Ionel Olaru

Ce păreri aveți despre LDV exchange ? Poate ne oferiți mai multe informații despre acest subiect intr-un urmator vlog dacă aveți posibilitatea .

Acum 7 Zile
Universal Love
Universal Love

Pe ce platforme tranzactioneaza domnul Razvan Munteanu?

Acum 7 Zile
Fan Ridersclub
Fan Ridersclub

Discutia se rezuma la “cine este sefu la bani”. Se joaca sportul asta nu de la asasinarea lui Kennedy incoace ba chiar de pe vremea bataliei de la Waterloo. Nu cred ca vor ceda o asemenea putere fara niscaiva explozii atomice. Si nu dinalea la figurat.

Acum 7 Zile
Aby
Aby

În teorie 1 bitcoin este egal cu zero muti da bani de fapt pe nimic... Este un nou joc piramidal pe cerere și oferta ani 90... Nare o susținere economica în spate doar speculații...

Acum 7 Zile
Lucian Daniel Benci
Lucian Daniel Benci

Atunci de ce lideri lumi detin bitcoin?🤣 ca aberează el a?

Acum 7 Zile
Gabrielovici
Gabrielovici

Anul asta let s go Cardano

Acum 8 Zile
RDGBooze
RDGBooze

Nu gasesc stakeborg ...

Acum 8 Zile
Tyga Rodriguez
Tyga Rodriguez

O platformă buna de unde poti cumpara bitcoin ?

Acum 8 Zile
Larisa Cherecheș
Larisa Cherecheș

Eu folosesc Phemex, recomand cu încredere 😉

Acum 6 Zile
Claudiu B
Claudiu B

Vrabia mălai visează.

Acum 8 Zile
Vlad Toda
Vlad Toda

Un vlog acuma despre cum scade ? O îndrumare poate pentru cei care s-au uitat la acest clip și au avut inspirația sau neinspiratia achiziționeze după vizionarea acestui vlog .ce au de făcut, ca este In scădere:)

Acum 8 Zile
Cătălin Cucu
Cătălin Cucu

Investițiile in Crypto se fac pe termen lung. Deci, e nevoie sa aștepți 😁

Acum 18 ore
Titan YT
Titan YT

pentru cei ce nu au cunostinte despre domeniul crypto, are volatilitate f mare, iti pune emotiile la incercare, e mai mult speculatie, daca nu ai cunostinte nu te baga.... este mult mai safety pe actiuni, cand studiezi putin fundamentele unei companii, te astepti sa creasca sau sa scada dar la crypto este diferit... link pt a face cont pe etoro unde poti tranactiona daca vrei si actiuni si crypto... ai si cont virtual sa inveti... http://www.etoro.com/A96326_TClick.aspx

Acum 8 Zile
Elena Iamandi
Elena Iamandi

Vorbiti si despre Cardano, va rog 🌸

Acum 8 Zile
Quan Chi
Quan Chi

super conversatia,ca de obicei. eu,personal as sfatuii omu de rand sa investeasca in aur,caci il au in mana,si din aur faci toate acele mining equipment pt bitcoin production

Acum 8 Zile
TataZola Metin2
TataZola Metin2

Youtube remind me this video in 2023

Acum 8 Zile
Cripto Bijnitarul
Cripto Bijnitarul

https://www.youtube.com/watch?v=6YBiBm94J2A

Acum 8 Zile
adrian horoba
adrian horoba

Tot scade.

Acum 8 Zile
Mihai Nicolae
Mihai Nicolae

:)))) Puneți naibii mâna și munciți și lăsați tâmpeniile astea. Tipul ăsta e complet dus, o să ajungă la ospiciu când va pierde totul cu aberațiile lui!

Acum 9 Zile
Academia de constructii WPS
Academia de constructii WPS

Wow.... Cata predicție.... Tocmai a scăzut 20%...

Acum 9 Zile
Academia de constructii WPS
Academia de constructii WPS

:)) dar tu crezi ca o scădere de 20% e nimic???

Acum 6 Zile
Stefan Lache
Stefan Lache

Lol, tu crezi ca o saptamana inseamna ceva relevant pentru BTC?

Acum 7 Zile
John Gray
John Gray

STORE OF VOLATILITY!! Hai sus cu Store Of Value!!! Minus 30% în ultimele 36 de ore. S-au volatilizat din piata crypto vreo 240 miliarde $.O nimica toată. Întrebarea anului este: Oare își mai ia Buhnici Taycan?? El care este doar curios si nu deține !!!

Acum 9 Zile
Catalin Stasian
Catalin Stasian

Ce sa mai creasca ,ca deja a luat o la vale rau , degeaba isi freaca Razvanel mainile si alti iubitori de cruptoarginti, ca intr o zi v or plange amarnic...

Acum 9 Zile
sima Alexandru
sima Alexandru

Un secret scurt pentru cine investește in bitcoin..va scădea înapoi la 17k pana în luna martie . Apoi va creste spectaculos la 50k aprilie - iulie

Acum 9 Zile
sima Alexandru
sima Alexandru

@Larisa CherecheșCu mare placere Larisa 😊 Ma găsești aici și pentru alte eventuale informații sau întrebări 🙂

Acum 6 Zile
Larisa Cherecheș
Larisa Cherecheș

@sima Alexandru să ști că voi urmări în lunile acestea să văd ce se întâmplă 😊 multumesc mult de sfaturi 🤗

Acum 6 Zile
Larisa Cherecheș
Larisa Cherecheș

@sima Alexandru multumesc mult 🤗

Acum 6 Zile
sima Alexandru
sima Alexandru

@Larisa Cherecheș Tot odată sunt impresionat de canalul tau de YouTube..succes

Acum 6 Zile
sima Alexandru
sima Alexandru

@Larisa Cherecheș Bună Larisa ,fii sigura ca nu as putea sa va spun de unde dețin aceste informații, in același timp nu esti obligată sa crezi aceste informații...mai multe nu iti pot spune ..este o informație gratis care nu va circula mult pe internet ... Te.asi sfatuii sa urmărești piața in intervalul de timp pe care l.am specificat acestei informații și sa te convingi ... chiar as vrea apoi sa ma contactezi pentru un mulțumesc.

Acum 6 Zile
Visee
Visee

20% ViseeePI-π discount in the Pi Network application. Invitation code: Viseee

Acum 9 Zile
Corectorul
Corectorul

Daca se bazeaza pe promotionale n-o fi o piramida?

Acum 8 Zile
florin druncea
florin druncea

Bitcoin a inceput urcarea cand Trump a pierdut alegerile. In 2019 bitcoin a fost la un pas de intrarea in coma, prin faptul ca sa fortat ducerea lui in 1000 de dolari (daca se reusea asta, putea apoi sa cada si la 100 de dolari intrucat se creea panica in randul celor cu acumulari mari de bitcoin) , probabil in spatele acestei actiuni fiind tot administratia Trump (prin prietenii de pe wall Street). Apoi bitcoin a inceput sa revina pentru ca cineva a inceput sa cumpere masiv. O anume companie din USA a cumparat 1 milion de bitcoini , se pare ca a cumparat pentru miliardari chinezi, la cerere si cu bani din china. Ne aducem aminte ca Trump a avut un razboi deschis cu China...China a salvat bitcoin de sub bocancul american... Azi ne miram noi ca a atins 40000 usd, dupa ce piata a fost indvadata de multe trilioane de usd tiparite in 2020 de administratia Trump pentru a tine in picioare bursele SUA, practic 1 dolar din cinci a fost tiparit in 2020...

Acum 9 Zile
Florian
Florian

Vă trimit 1π! Pi este o nouă monedă digitală dezvoltată de către profesori ai Univerității Standford, cu peste 10 milioane de membri din toată lumea. Pentru a-ți revendica Pi-ul, urmează acest link https://minepi.com/Floriantugui și folosește username-ul meu (Floriantugui) drept cod de invitație.

Acum 9 Zile
Barti's
Barti's

Am cumpărat cu 440 dolari un bitcoin in 2014 și încă îl am :)

Acum 9 Zile
Cătălin Oprișan
Cătălin Oprișan

Nu te cred

Acum 3 Zile
Cătălin Oprișan
Cătălin Oprișan

Nu te cred

Acum 3 Zile
Marius Boom
Marius Boom

Buy and hold 👀

Acum 7 Zile
Aden
Aden

cat il mai tii?

Acum 8 Zile
Cris Bg
Cris Bg

stii ce e tranzactionarea cu bitcoin? o modalitate de a lua banii altora fara sa muncesti sau sa produci ceva real si tangibil. cine cumapara si vinde cand trebuie, ia banul celui care a facut asta cand nu trebuie. si punct. poti sa-i zici noroc sau ghinion din perspectiva celui care pierde, valoarea in ca$$ a bitcoinului se va misca mereu intre cei care au norocul, banii disponibili pentru "investit" sau/si cunostintele necesare ca sa isi incaseze castigul la momentul oportun cand ghinionistii nu vor fi pe faza sau asteapta 1-2-3 ani sa-si recupereze "investitia" facand acelasi lucru ca 'norocosii' anilor precedenti. facem referinta la caritas? pt ca seamana, doar ca bitcoinul e global si nu chiar atat de pe fata si clar de inteles(ba chiar o nebuloasa pentru cei care se uita doar la cifre), iar jocul difera putin. hai cu hate

Acum 9 Zile
Cosmin Cosma
Cosmin Cosma

Bitcon să fie Gold 2.0? Vorbim peste 50 de ani! Bitcoin este foarte neeficient, este criptomonedă de generația 1, sunt deja criptomonede de gen 2 ca și etherium și criptomonede de generația 3 ca ADA sau HBAR mult mai eficiente care au șanse reale să rămână pe un termen mai lung.

Acum 9 Zile
Corectorul
Corectorul

:)

Acum 9 Zile
Cosmin Cosma
Cosmin Cosma

@Corectorul așa au fost și lalelele candva în Olanda

Acum 9 Zile
Corectorul
Corectorul

Tehnic vorbind poate ai dreptate. Dar cat timp va fi folosita pur ca specula si nu ca moneda, propaganda creata in jurul ei este mult mai puternica.

Acum 9 Zile
John Gray
John Gray

Store of value!!! În ultimele 24 ore v-a scăzut Bitcoinul cu 19%. Cumparati ca e la promoție. Baietii deștepți au cumparat acum ceva ani și acum fac hodl si proslavesc Bitcoinul. Niciunul dintre ei nu mai cumpără acum.Average Joe, care a auzit și el despre Bitcoin îi îmbogățește cumparand himera Bitcoin. Nu dati banii pe prostii, luati ELROND-UL la copii!! P.S. În ultimele 90 zile, s-a printat 55% cantitatea din TETHER existenta pe piață. O fi bine, o fi rău?? 15.01.2021, va fi o zi interesanta pentru USDT!!

Acum 9 Zile
emanuel lita
emanuel lita

cryptotabbrowser.com/18042336. ÎNREGISTRAȚI-VĂ ȘI LOGATIVA ȘI VĂ CÂȘTIGAȚI DIRECT DE OE BROWSER PRIVIND FIECARE MOD ȘI DACĂ DORIȚI ȘI ALEGEAȚI CELE MAI DE MAI SUS PENTRU AFILIARE ȘI ADOUGATI MAI MULȚI OAMENI PENTRU A VĂ FACE.//

Acum 9 Zile
Silviu Moldovanu
Silviu Moldovanu

Ce tzeapa trăiește omenire hahaha store value ☕hahahhaho

Acum 9 Zile
John Gray
John Gray

Nu omenirea! E mult spus, doar credulii în schema Bitcoin Ponzi si cei care cred ca se pot face bani peste noapte, fără muncă.

Acum 9 Zile
Beniamin Uzun
Beniamin Uzun

Am avut onoarea sa fiu sfatuit de Razvan Munteanu. Succes la toti in investitii!!

Acum 10 Zile
A. D. Griffin
A. D. Griffin

Salut George,poti face un clip despre Pi Network ?

Acum 10 Zile
Andi Freight Forwarder
Andi Freight Forwarder

Nu manca rahat cu scam ul ala :))

Acum o Zi
Bujor Ioan
Bujor Ioan

Promovare de 2 lei, sa fim seriosi, sunt pest 4000 de crypto, banuiesc ca toti se lauda cu zeci de mii de tranzactii pe secunda... toti care detin se amagesc ca e moneda viitorului ca fondurile vin si investestesc etc, dar la final toti se uita la cat a crescut in USD. E o speculatia clara! https://www.consumer.ftc.gov/articles/what-know-about-cryptocurrency

Acum 10 Zile
John Gray
John Gray

Acum pe piata, sunt 8222 de crypto monede, una mai buna decât cealalta!!!

Acum 9 Zile
LivArt
LivArt

Astăzi sa anunțat că uk nu delisteaza XRP și nici revolut se pare că doar USA așa că pe el că nu mai e la prețul asta !!!

Acum 10 Zile
ariesan bogdan
ariesan bogdan

BITCOIN , părerea mea ii ca va ajunge undeva la 60000 , după care va stagna în zona aia cel puțin 3-4 ani , pana îl va prinde din urma și celelalte Monede

Acum 10 Zile
ariesan bogdan
ariesan bogdan

Nu trebuie sa uitam și de celelalte monede , vor fi în jur de 10 toate , principale

Acum 10 Zile
ariesan bogdan
ariesan bogdan

La toamna ajunge iara la 12000 , atunci ar cam fi momentul de investiție pe Bitcoin , totuși investiția se face treptat

Acum 10 Zile
Darius Dobre
Darius Dobre

90k BTC by end of year 180k by end of 2025

Acum 10 Zile
Corectorul
Corectorul

Cine stie cat va fi este deja mai bogat decat Tiriac.

Acum 7 Zile
ionescu Ion
ionescu Ion

Elrond o sa ne surprinda placut zic eu in urmatorii ani

Acum 10 Zile
Corectorul
Corectorul

@ionescu Ion , teoretic poate sa creasca si de 100-200 de ori, dar am impresia ca va exploda doar daca va mai primi o mare runda de finantare, de cateva zeci de milioane, iar noii investitori vor delimita oamenii tehnici de oamenii de vanzari. Imi place ca mai fac si romanii ceva.

Acum 6 Zile
ionescu Ion
ionescu Ion

@Corectorul eu consider ça daca proiectul va fi adoptat la scara mare, valoarea companiei va creste si implicit si valoarea tokenului. Pentru mine reperezinta o investitie clasica ça si investitia inter-o companie cotata pe bursa de care lumea nu a auzit inca dar probabil vor auzi pe viitor

Acum 6 Zile
Corectorul
Corectorul

Toti ii lauda ca au o echipa tehnica grozava, si fiind doar vreo 30 de dolari / bucata la un volum similar ca ordin de marime cu Bitcoin-ul, ar avea ceva potential de crestere. Insa ei mizeaza pe utilitate (data si de performanta), dar cei ce baga banii in crypto vor profit, nu sa foloseasca la ceva. Vom vedea! Insa sigur au nevoie de oameni mai buni pe comunicare.

Acum 7 Zile
Paul G.
Paul G.

Va luați țeapă ..peste o lună va reveni la 7 - 8 mii

Acum 10 Zile
Corectorul
Corectorul

E posibil. De la momentul discutiei s-a cam pastrat. A urcat mult, bogatii au facut bani, si a revenit tot in jur de 30k.

Acum 9 Zile
Andrei Dobrescu
Andrei Dobrescu

Daca ai incredere in banci pune banii acolo, daca nu pune-i in Bitcoin 🙂

Acum 10 Zile
iLove Music
iLove Music

Caritas 2.0

Acum 10 Zile
Corectorul
Corectorul

Are multe parti comune, dar e si mult perfectionat. Asta poate sa mearga in valuri. Caritasul s-a prabusit brusc si iremediabil. Acest sistem e gandit sa aiba mai multe suisuri si coborasuri.

Acum 9 Zile
Nomoreparties In RO
Nomoreparties In RO

De ce nu și Ripple cu XRP care sunt cam singurii care efectiv cer o baza legala de lucru? Să mai adaug si utility fork-ul celor de la Flare care vor sa introduca pe langa XRP si Litecoin

Acum 10 Zile
Corectorul
Corectorul

Zicea altul in comentarii: "De ce nu faceti o discutie despre Ripple care urmeaza sa fie retras de pe piata US incepand cu data de 19.01.2021?"

Acum 9 Zile
Lucian V
Lucian V

Instagram : baiatul_cu_bitcoin foarte interesanta pagina ! Expune noutati din domeniul crypto ! Link pentru BINANCE https://www.binance.com/en/register?ref=G8EAY6VL o sa aveti un discount de 20% daca va inregistrati pentru prima data ! Apropo , cei ce administreaza pagina citata mai sus m-au ajutat foarte mult sa inteleg cryptoworld , o fac gratis !! Si am avut un profit foarte bun pentru doar 100€ investiti ( nu am bagat mai mult de frica si din lipsa de informatii ) . Bafta la investitii !!

Acum 10 Zile
cristian banu
cristian banu

Interesant punct de vedere insa foarte usor neglijate celelalte variabile. CITESTE INAINTE SA CUMPERI !!!!!!! https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-11-18/bitcoin-whales-ownership-concentration-is-rising-during-rally https://www.coindesk.com/bitcoin-whales-buy-high-sell-low-retail-investors-chase-rallies. https://arstechnica.com/tech-policy/2020/05/bitcoins-halving-is-bad-for-miners-good-for-everyone-else/ Urmatorul pas este sa tina oferta mica sa creasca pretul. Totul poate fi tracked in timp real. Cand 2% din bitcoin owners care detin about 92% din totalul de bitcoin vand, pretul merge in jos pentru ca bitcoin supply e mare. 70% din conturi au mai putin de 0.01 bitcoin in ele. Daca urmareste datele cei 92% din bitcoin market nu au ratat niciodata o scadere de pret si mereu cumpara cand ceilalti investitori se panicheaza si vand. "DACA CUMPERI" FOLLOW THE BIG BOYS SI DOCUMENTEAZATE INAINTE. Bun si subiectul si invitatul!!!

Acum 10 Zile
Raul Marinescu
Raul Marinescu

Ce parere ai de cryptomoneda pi???? Inca nu a aparut dar as vrea sa stiu daca se merita.

Acum 11 Zile
Laurentiu
Laurentiu

Salut! Poti sa minezi Pi coin daca iei applicatia Pi Network si iti faci cont. Eu deja am reusit sa minez 370 monede. Am inteles ca o sa se scoata pe piata in toamna. Daca vrei sa minezi, poti sa iti faci cont si si bagi codul meu de invite. I am sending you 1π! Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 10 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/BigThinker and use my username (BigThinker) as your invitation code.

Acum 10 Zile
hdyiiu hffio
hdyiiu hffio

Toti banii sunt virtuali si dolarul si euro ca tragi cu cardul platesti cu telefonul si nu ma trezesc ca zi am bani de pine maine n am ca s a volatilizat bitcoinu

Acum 11 Zile
Robert T
Robert T

Vezi ca cunosc de cd teai apucatbsi cu cine daca mai pronunti cuvantu egold elrond sesizare la dicot primesti ca nu va mia satura Dzeu

Acum 11 Zile
edenrai
edenrai

pana la urma,bitcoin este un nume virtual,nu are nicio garantie.....cumperi un nume......o sa fie cea mai mare teapa a omenirii

Acum 11 Zile
edenrai
edenrai

@Dude Alecu e concluzia la care am ajuns,sau au impresia ca razvan le stie pe toate

Acum 8 Zile
Dude Alecu
Dude Alecu

Atat ai reusit tu sa intelegi din tot podcastul.

Acum 8 Zile
Corectorul
Corectorul

omenirii*

Acum 9 Zile
Georgiana Campeanu
Georgiana Campeanu

Super tare! Eu as dori sa vad un Ted Talks cu Razvan Munteanu!

Acum 11 Zile
dan savin
dan savin

https://www.youtube.com/watch?v=uoCqSaID0xA&ab_channel=CryptoDaily de curiozitate

Acum 11 Zile
dan savin
dan savin

elrond de ce nu e pe mai multe market-uri...tip bittrex?

Acum 11 Zile
dan savin
dan savin

de accord Muntene!

Acum 11 Zile
raw disclosure
raw disclosure

Imi place ca dupa ce ne-a vorbit de Ionoterra,Razvanel pompeaza acum Elrond unde probabil a avut si el o feliuta in ICO.Pe bune mai Razvanel? Din toate proiectele alea fabuloase gen Polkadot,Cosmos sau alte Layer 2 sau sharding tu vii cu Elrond? Ba mai mult il pui cap la cap cu bunicul Ethereum?

Acum 11 Zile
B.Z
B.Z

corect

Acum 11 Zile
Emil Cristian Ionescu
Emil Cristian Ionescu

Mare grija la afirmațiile pe care le face Răzvan munteanu el vorbind din perspectiva unui deținător de bitcoin.Acest domn deține o marfă și își dorește să primească cati mai multi usd pe marfă lui.Care este valoarea lui?Eu unul nu o vad .Aceasta crestere a bitcoin apare dintr-o diferenta dintre o marfă care care este limitată si cealalta marfă și aici mă refer la usd care este printat de FED.Pe acest domn nu il costa nimic sa zică că bitcoin ul va ajunge la 500000usd.

Acum 11 Zile
hdyiiu hffio
hdyiiu hffio

Bitcoinul e ca vaccinul covid.doar cativa cred in el.dar majoritatea decid.ca sa il accepte toata lumea trebuie ca institutiile statului sa l impuna ceea ce nu se va intampla.niciunul nu se gandeste ca detine bitcoin ci cat dolari valoreaza.e ca si cum ai trece de la tigara normala la electronica dar revii la normal dupa scurt timp

Acum 11 Zile
hdyiiu hffio
hdyiiu hffio

Monedaviitorului dar toti va ganditi cati euro valoreaza.va veni vremea cand cel care va vinde mai repede va avea cel mai putin de suferit

Acum 11 Zile
Talpig Emil
Talpig Emil

CE PARERE AVETI DESPRE NIO Limited?

Acum 11 Zile
mihail cozminca
mihail cozminca

Salut, a crescut bitcoin, ok, cineva trebuie să vândă și cineva trebuie sa cumpere, dar pe piața oamenii vând și vor să cumpere la un anumit preț, o anumită cantitate, este posibil sa vândă și cineva ceea ce nu are ori sa parieze pe moneda și să primească doar profitul din valoarea crescuta sau scăzută, fara sa tranzacționeze nimic. Este un vis, iar despre vise se spune că nu te trebuie sa te bagi, tine de parapsihologie, un fel de discuție care nu se termina niciodata.

Acum 11 Zile
Pav Vas
Pav Vas

daca pica internetul cerem despagubiri de la guvern sau de la fmi? buhnici, tu pari baiet istetz, ai intrat si tu in mocirla asta?

Acum 12 Zile
Top Movies
Top Movies

e in rahat pana in gat buhnici :)))))

Acum 12 Zile
Alex Sirbu
Alex Sirbu

Domnul Răzvan foloseşte camera web de la MacBook oare, prea calitativă e?!?

Acum 12 Zile
Ciprian Lazar
Ciprian Lazar

Felicitari pentru video, Blockchain este tehnologia viitorului.

Acum 12 Zile
Bogdan Video
Bogdan Video

ba, nu spuneti nimic pentru non-noobs

Acum 12 Zile
Emil Cristian Ionescu
Emil Cristian Ionescu

Intrebare:ce impact va avea o creștere a dobânzilor in usa asupra raportului bitcoin usd?înainte să ajungă la 100000 va trece prin 20000???

Acum 12 Zile
Miramoon Donn
Miramoon Donn

George se simte depășit de Răzvan... Faini amândoi

Acum 12 Zile
Andrei Stroescu
Andrei Stroescu

George, e foarte important pentru oameni sa faca diferenta intre bitcoin si alte criptomonede. Cand cumperi bitcoin, cumperi un bun finit, descentralizat, open, imposibil de manipulat de vreun stat sau alt actor. Nu are o persoana cheie sau o echipa care poate fi targetata. Cand cumperi alte criptomonede, esti mai degraba un investitor intr-un startup. Depinzand de suma, ca un angel investor sau parte dintr-un fundraising la comun cu bariere mult reduse. Trebuie sa se faca diferenta clar. Altfel, totul devine o mare pacanelizeala.

Acum 12 Zile
Cojocaru Alexandru
Cojocaru Alexandru

George,ai auzit de Pi Network?! ai fi dispus să ne informezi si pe noi despre această platformă!?

Acum 12 Zile
Laurentiu
Laurentiu

@Corectorul Posibil, dar atata timp cat nu ai nimic de pierdut, nu are ce sa se intample. :)

Acum 7 Zile
Corectorul
Corectorul

@Laurentiu , nu credeti ca schemele care functioneaza pe baza de recomandari nu sunt "mult prea piramidale"?

Acum 9 Zile
Laurentiu
Laurentiu

@Cojocaru Alexandru O bravo atunci! Nu ramane decat sa avem rabdare si sa minam in continuare cat se mai poate.

Acum 10 Zile
Cojocaru Alexandru
Cojocaru Alexandru

@Laurentiu Salut! eu știu Dețin aplicația din septembrie 2020 și am ajuns la suma de 3400 și de coins cu cati ai mai mulți cu atât rata de minare e mai buna! Vă trimit 1π! Pi este o nouă monedă digitală dezvoltată de către profesori ai Univerității Standford, cu peste 10 milioane de membri din toată lumea. Pentru a-ți revendica Pi-ul, urmează acest link https://minepi.com/Shoshon3l1 și folosește username-ul meu (Shoshon3l1) drept cod de invitație. tin sa menționez ca nu puteți intra decât cu invitație! Atingând pragul de 10M de utilizatori rata de minare a scăzut la jumate!

Acum 10 Zile
Laurentiu
Laurentiu

Salut! Poti sa minezi Pi coin daca iei applicatia Pi Network si iti faci cont. Eu deja am reusit sa minez 370 monede. Am inteles ca o sa se scoata pe piata in toamna. Daca vrei sa minezi, poti sa iti faci cont si si bagi codul meu de invite. I am sending you 1π! Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 10 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/BigThinker and use my username (BigThinker) as your invitation code.

Acum 10 Zile
Manea Mihai
Manea Mihai

La ora actuala este 39.500$, incredibil !!!

Acum 12 Zile
Larisa Cherecheș
Larisa Cherecheș

31.000 💪

Acum 9 Zile
Shmenuel
Shmenuel

42.000 😎

Acum 10 Zile
Maria Grosu
Maria Grosu

momentum ala cine e deja 6 ianuarie și Bitcoin-ul e 40k

Acum 12 Zile
florin80
florin80

@Top Movies 0.30

Acum 11 Zile
LoLo Pardus
LoLo Pardus

@Top Movies 0.074

Acum 11 Zile
Top Movies
Top Movies

cine are :)))

Acum 12 Zile
Daniel Nastase
Daniel Nastase

de ce se tot uita pe notite oare cand vorbea de monede la modul energy 2.0, etc?!

Acum 12 Zile
dum
dum

si-a uitat poezia

Acum 7 Zile
Tota Lizer
Tota Lizer

Ca sa stie ce are de zis

Acum 11 Zile
ionutz voicu
ionutz voicu

Salutare ! Cand va intra Pi la bursa ?

Acum 12 Zile
ionutz voicu
ionutz voicu

@Larisa Cherecheș la fel ca bitcoin, ethereum, o crypto moneda dar care inca nu e listata l bursa.

Acum 8 Zile
Larisa Cherecheș
Larisa Cherecheș

Salutare, ce este Pi? Multumesc

Acum 9 Zile
ionutz voicu
ionutz voicu

Multumesc

Acum 9 Zile
Laurentiu
Laurentiu

Salut! Am inteles ca va intra din toamna 2021.

Acum 10 Zile
NoCopyright Background Music
NoCopyright Background Music

Salut, ce platforma este cea mai sigura pentru a cumpara bitcoin?

Acum 13 Zile
Larisa Cherecheș
Larisa Cherecheș

Eu folosesc Phemex, recomand cu încredere 😉

Acum 6 Zile
gecko
gecko

crypto.com kraken binance coinbase - fiecare cu bune si rele dar sunt destul de robuste pe securitate

Acum 12 Zile
Remus Mihai Buduroi
Remus Mihai Buduroi

Salutare , o părere despre Pi Network? Mulțumesc:d

Acum 13 Zile
Laurentiu
Laurentiu

Salut! Poti sa minezi Pi coin daca iei applicatia Pi Network si iti faci cont. Eu deja am reusit sa minez 370 monede. Am inteles ca o sa se scoata pe piata in toamna. Daca vrei sa minezi, poti sa iti faci cont si si bagi codul meu de invite. I am sending you 1π! Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 10 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/BigThinker and use my username (BigThinker) as your invitation code.

Acum 10 Zile
Alex Sotir
Alex Sotir

Cand auziti in presa cat costa un Bitcoin, acela este defapt pretul in Tethers, nu in dolari. Minciuna este ca un Tether valoreaza un USD deoarece masa monetara de Tether creste exponential zilnic. Nu ar avea cum sa isi pastreze valoarea stabila cand exista in circulatie de 5 ori mai mult Tether acum decat in martie (va rog sa verificati). Cu acel Tether printat apoi se cumpara Bitcoin si asa auziti prin presa ca un Bitcoin face 40000 USD. Romani, nu fiti fraieri, normal ca Razvan Munteanu o sa promoveze bitcoinul din moment ce el detine asa ceva.

Acum 13 Zile
Shorty Hairstyle
Shorty Hairstyle

Daca astia 2 nu sunt reptilieni , eu nu mai cred in nimic

Acum 13 Zile
Tareboss T.
Tareboss T.

🤣🤣🤣

Acum 2 Zile
Dani Grigore
Dani Grigore

Pana duminica...

Acum 13 Zile
Lore S
Lore S

👏🏻👏🏻👏🏻

Acum 13 Zile
Cristian Nicolae
Cristian Nicolae

@Lucian V 😂 savage

Acum 3 Zile
Lucian V
Lucian V

Ti-l dau ?

Acum 10 Zile
cristi feo
cristi feo

Până va exploda.

Acum 13 Zile
Tiberiu Șerban
Tiberiu Șerban

Despre stellar ce părere aveți?

Acum 13 Zile

următor

Ian x Azteca - UMBLU LÂNGĂ AI MEI (feat. Amuly)

3:20

Selena Gomez - De Una Vez (Official Video)

2:49

Selena Gomez - De Una Vez (Official Video)

SelenaGomezVEVO

Vizionare 35 mil

Inside The Cryptocurrency Revolution

13:54

Inside The Cryptocurrency Revolution

VICE News

Vizionare 3,2 mil

CRYPTO-VINERI - Cum cumperi și de unde?

12:45

CRYPTO-VINERI - Cum cumperi și de unde?

George Buhnici

Vizionare 138 K

But how does bitcoin actually work?

26:21

But how does bitcoin actually work?

3Blue1Brown

Vizionare 6 mil

Ian x Azteca - UMBLU LÂNGĂ AI MEI (feat. Amuly)

3:20

Selena Gomez - De Una Vez (Official Video)

2:49

Selena Gomez - De Una Vez (Official Video)

SelenaGomezVEVO

Vizionare 35 mil

MvRyhan Funny videos #tiktok Best tik tok

0:19

SCHIMB DE MAME FAMILIA SÂRBU ȘI FAMILIA POPESCU

1:32:40

SCHIMB DE MAME FAMILIA SÂRBU ȘI FAMILIA POPESCU

Emisiuni Prima TV

Vizionare 102 K

SMASH OR PASS cu THEO ROSE

9:28

SMASH OR PASS cu THEO ROSE

Valerie Lungu

Vizionare 54 K